Kaarna Elk Leather

Tietosuoja- ja evästeseloste

Laatimispäivä 5.3.2018

Rekisterinnpitäjä

Nimi: Kokkolan Nahka Oy
Osoite: Kourujärventie 10
Postinumero: 67100
Postitoimipaikka: Kokkola
Y-tunnus: 0179124-6
 
Yhteyshenkilö

Nimi: Maarit Tilvis
Puhelinnumero: +358 (0)40 7307106
Sähköpostiosoite: sales(at)kokkolan.com

Rekisterin nimi

Kokkolan Nahka Oy:n hallinnoimien verkkosivujen uutiskirjerekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteri kerää niiden henkilöiden tietoja, jotka tilaavat yrityksen uutiskirjeen sähköisellä lomakkeella. Henkilötietoja käytetään yrityksen asiakaspalvelu- ja markkinointitoimenpiteiden hoitamiseen.

Kuvaus rekisterin tietosisällöstä

Rekisteriin kerätään pääsääntöisesti seuraavia henkilöön kohdentuvia tietoja:

  • yrityksen nimi
  • henkilön etu- ja sukunimi
  • sähköpostiosoite
  • suostumus henkilötietojen keräämiseen



Säännönmukaiset tietolähteet

Tietolähde on henkilön itse yhteydenottolomakkeella tai uutiskirjetilauslomakkeella antamat tiedot.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Kokkolan Nahka ei myy tai vuokraa käyttäjän henkilötietoja koskaan kolmansille osapuolille.

Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, lukuunottamatta uutiskirjejärjestelmää. Kokkolan Nahka Oy käyttää uutiskirjeviestinnässä yhdysvaltalaista MailChimp -sähköpostipalvelua jolloin henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. Henkilötiedot ovat kuitenkin suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Lue lisää aiheesta täältä.

Rekisterin suojauksen periaatteet yhteydenottolomake

Rekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta seuraavin keinoin:

pääsyä yleisen tietoverkon kautta järjestelmään on rajoitettu palomuureilla ja asianmukaisilla tietoturva toimenpiteillä.

henkilötietoja käsittelevät vain Kokkolan Nahka Oy:n erikseen määrittelemät henkilöt sekä Kokkolan Nahka Oy:n toimeksiannosta palveluita ylläpitävät tai kehittävät kolmannet osapuolet.

rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena.
 
Rekisterin suojauksen periaatteet uutiskirjejärjestelmä

Rekisteritietoja käsittelevät henkilöt ovat salassapitovelvollisuuden alaisia ja perehdytettyjä rekisterin käyttämiseksi. Yhteystiedot säilytetään MailChimp-palvelussa.

Tarkastus- ja muutosoikeus

Henkilöllä on tarkastus- ja muutosoikeus hänestä Kokkolan Nahka Oy:n rekisteriin tallennettuihin henkilötietoihin. Tietojen tarkastuspyyntö, tietojen muutospyyntö tai tietojen poisto rekisteristä voidaan pyytää lähettämällä erillinen dokumentti kirjallisesti ja allekirjoitettuna yllä annettuun osoitteeseen tai sähköpostilla osoitteeseen sales(at)kokkolan.com.

Muutosoikeus

Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojalauseketta koska vain, joten ole hyvä ja käy aika ajoin tarkistamassa, onko tähän lausekkeeseen tehty muutoksia.

Tätä tietosuojalauseketta on muokattu viimeksi 1.12.2020.

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita selain (Firefox, Safari, Chrome, jne.) tallentaa tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen. Niitä käytetään tallentamaan käyttäjän tietoja tai asetuksia, jolloin sivustot, jotka tallentavat, lukevat ja kirjoittavat niitä, voivat tunnistaa käyttäjän ja hänen mieltymyksen tai kokemuksen.

Evästeet sivustollamme

Sivustomme käyttää funktionaalisia evästeitä, jotka auttavat meitä kehittämään sivuston käyttäjäkokemusta, parantamaan sivuston nopeutta ja turvallisuutta sekä statistiikka evästeitä, jotka auttavat keräämään tietoa yleisellä tilastotasolla (tiedot eivät ole henkilöitävissä yksittäisiin käyttäjiin) sivuston henkilöliikenteestä, jota voimme hyödyntää sivuston kehitystyössä.

Emme käytä evästeitä keräämään henkilötietoja tai muita arkaluontoisia tietoja koskaan ilman lupaasi välittämään henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille, kuten esimerkiksi mainosverkostoille.

Käytämme Google Analytics -palvelua käyttäjämäärän tilastointiin (eväste _ga, tieto säilytetään 24 kk:n ajan ja _gid 24 h ajan ). Kerätty tieto on anonyymiä ja sitä säilytetään 14 kk.

Miten voin hallita evästeitä?

Voit hallita asetuksia evästeasetuksista tiettyjen evästeiden estämiseksi tai poistamiseksi. Huomaathan, että evästeiden estäminen tai poistaminen vaikuttaa merkittävästi sivuston toiminnollisuuksien heikkenemiseen ja sitä kautta käyttäjäkokemukseesi.